HOTEL RIGA

HOTEL RIGA

☀️☀️☀️ HOTEL RIGA☀️☀️☀️

Geniet van een glaasje "Villa Amagioia Brut" in Hotel Riga.

MARCEL RIGA EN ZIJN KOFFERWINKEL…

Alles voor jouw reis - Koffers voor Afrika !

Dit charmante hotel in het hartje van Antwerpen brengt je terug in de tijd. Wat ooit een reistassenwinkel was, is nu uitgegroeid tot een klasse hotel met een foodbar die culinaire hoogstandjes serveert.

Hotel Riga is vernoemd naar de vorige eigenaar van het gebouw. Dit nieuwe adres bevindt zich namelijk in een oude valiezenwinkel. Marcel Riga stond bekend om zijn grote en stevige koffers die gemaakt werden om lange boottochten naar Afrika te doorstaan.

In het hele hotel hebben ze iconische details bewaard die de geschiedenis in het gebouw weergeeft. Tot op de dag van vandaag herkennen mensen nog steeds de sprekende details en springen ze binnen om te praten over hun herinneringen aan de historische winkel.

Het gebouw met eikenhouten vloeren en hoge plafonds ademt op zich al luxe, komt daar nog bij dat de kamers prachtig ingericht zijn, met oog voor detail. Fluffy kussens, luxueus linnen en heerlijk zachte handdoeken.

Ben je op zoek naar de ultieme plek om te ontsnappen aan het dagelijkse reilen en zeilen? De superior kamers zullen je dan zeker bieden wat je nodig hebt. Deze ruime kamers zijn tot in de puntjes uitgerust met alles wat je maar verlangen kan.

Hotel Riga méér dan een begrip in Antwerpen!

#www.hotelriga.be

Bezoek zeker ook de online-shop van Vino & Cibo.
Méér info :
info@vino-cibo.com
www.vino-cibo.com

#Italian #Wines #Food
#shoponline
#vino_cibo_italia
#HotelRiga
#geschenken
#vino_cibo_italia

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.