ASCOLANA TENERA 2023

ASCOLANA TENERA 2023

🎁🎁🎁 FRANTOIO AGOSTINI 🎁🎁🎁

Frantoio Agostini heeft met de Ascolana Tenera olijf een unieke olie kunnen creëren met een onvergetelijke smaak. 

Ascolana Tenera is een zeldzame en kostbare olijfvariëteit, afkomstig uit de regio Marche. 

Deze soort olijven zijn groot en mals (“Tenera” betekent precies mals in het Italiaans), daarom is het vrij beroemd als een olijf voor “Aperitivo”, een olijf om te eten en niet vaak gebruikt wordt om olijfolie te extraheren.

Maar net als in het “DNA” heeft Frantoio Agostini besloten om de traditie te helpen zichzelf opnieuw uit te vinden door onze Ascolana Tenera Olijfolie te produceren. 

Het resultaat is een onvergetelijk product, met een onmiskenbaar parfum dat een zacht frisse smaak heeft wanneer het wordt gegeten.

Deze olijfolie is ook kostbaar omdat er een oude variëteit gebruikt wordt die gevoelig is voor klimaatverandering, dus het gebruik van Ascolana Tenera helpt ons om deze zeldzame olijfvariëteit te behouden. 

Waarom hebben wij bij Frantoio Agostini voor een nieuwe verpakking gekozen?
De fles is een geweldige upgrade ten opzichte van de vorige versie, omdat de oude Ascolana-fles een plastic coating had, terwijl de nieuwe versie wordt geverfd.

Ascolana Tenera is dus een zeer speciale en zeldzame variëteit van olijf, dus het was gemakkelijk voor Frantoio Agostini om te beslissen om het te verpakken in een onmiskenbaar Italiaans ontwerp, dus als mensen naar onze Ascolana staren, willen we dat ze onmiddellijk begrijpen dat ze niet voor een gewone olijfolie hebben gekozen. 

We willen dat mensen meteen begrijpen wat ze gaan proeven: iets unieks.

Kijk op de website www.vino-cibo.com of nog beter bel ons voor een afspraak en bezoek onze showroom Liv'in Room 121, te Antwerpen.

Contacteer ons :
info@vino.cibo.com
www.vino-cibo.com

#Italian #Wines #Food
#shoponline
#vino_cibo_italia

#Frantoio Agostini
#olijfolie #oliodoliva
#traditional #traditie
#sublimis #hurticinum
#100%Italiano #ascolanatenera
#madeinitaly #Marche
#eindejaarspakketten #geschenken

Credits : Frantoio Agostini

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.