Locatie

Apricena is een gemeente in de Italiaanse provincie Foggia (Regio Appulië).

Over Bio Orto

Een familiegeschiedenis! Het vasthoudende karakter van de familie Passalacqua is terug te voeren tot de oorsprong van de bergen, tot de strengheid van de Abruzzen, van waaruit oma Giulia en grootvader Pietro halverwege de twintigste eeuw nog afdaalden om het bestuur van Puglia te bereiken, dat zich bezighield met de harde maar nobele kunst van transhumance. 

Van nomadisch veeteelt naar landbouw, de overgang was natuurlijk, maar het is met opoffering en werk dat het land dat vandaag de dag de groenten en fruit van Bio Orto ziet, zich uitstrekt zover het oog reikt. 

Het bedrijf was al volwassen geboren en met die vooruitziende ideeën die alleen vader Nino in perspectief kon plaatsen. De samenwerking van de kinderen Nino jr, Tiziano en Giulia met haar man Mirko is kostbaar, en het is in de toewijding van het gezin dat het geheim ligt van de gehechtheid aan traditie en tegelijkertijd van het momentum voor onderzoek en innovatie dat Bio Orto een wereldwijd gevestigd merk.

Tussen traditie en innovatie heeft Bio Orto zich door de jaren heen gevestigd als een van de belangrijkste Europese realiteiten op het gebied van biologische landbouw. 

Wat hun in het dagelijks leven drijft, is de behoefte om de klanten tevreden te stellen, de constante wens om te verbeteren en de mogelijkheid om als een "grote familie" samen te werken. Ze hebben ervoor gekozen om te innoveren, altijd. Een avontuur, in continue groei, dankzij innovatieve productiesystemen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van anderen op de markt. 

De overtuigde keuze voor biologisch is in de loop der jaren versterkt door een extreme aandacht voor het pad van de aarde naar de tafel, zowel voor vers als voor ingeblikt voedsel.

1 van 5
1 van 4