Locatie

Felline in het zuiden van Salento, niet ver van Lecce.

Over Biscoteca

Van Felline naar Londen
Ben je ooit in Felline geweest? Nee? Nou, daar moet je heen! Het is een klein middeleeuws stadje in Salento.
Een van die plaatsen waar je naartoe gaat omdat een vriend je het heeft aanbevolen. In de zomer is het warm, maar er komt een vrij goede bries uit de zee en in de winter is het goed, zelfs 's avonds. De mensen zijn stil en je kunt met iedereen een praatje maken.

Klik hier voor de volledige catalogus van Biscoteca


Daarom gaat Francesco vaak naar de stad. Op een dag gaat hij een banketbakkerij binnen en ontmoet Flavio. En vanaf daar verandert alles. Ze zijn blij en praten over dit en dat. Ik hou van koekjes bakken, zegt Flavio. Koekjes?!? Hij geeft hem een. Francesco stopt het in zijn mond en blijft bijna droog. Nooit iets beters geproefd.

Zo ontstond het creatieve laboratorium van de banket- en koekjesfabriek. Hoewel, om de waarheid te zeggen, de naam niet meteen viel, omdat we een heel speciale nodig hadden. Op een dag was Francesco in Londen, doelloos wandelend tussen markten, pubs en platenwinkels in de meest ondergrondse stad van allemaal, en plotseling knal! De Biscoteca!

De rest kwam vanzelf. Waarom, heerlijke koekjes maken is eenvoudig. Traditie en eenvoudige ingrediënten zijn voldoende. Eenvoudig maar van kwaliteit.

1 van 4
1 van 4