Locatie

Gelegen in het centrum van Turijn, Piëmonte in Italië.

Fiorentini

Er is een verhaal te vertellen over Fiorentini, net zoals de mensen, gefascineerd Vittorio's werkplaats binnengingen.Vittorio Fiorentini begon met de verkoop van voedingsmiddelen die hij ontdekte tijdens zijn onderzoek in de vier windstreken, in de winkel die in 1918 door Leonildo Fiorentini werd geopend in het centrum van Turijn.

Een familieverhaal en een nieuwe look voor alle producten die de waarden volledig weerspiegelen. Hier zijn ze dan: vernieuwd aan de buitenkant en even licht als altijd aan de binnenkant!

Klik hier om de volledige catalogus van Fiorentini te bekijken

DE SMAKEN VAN EEN GOEDE KEUKEN

In de jaren 1950 bood Vittorio Fiorentini zijn klanten gerechten aan die hij ontdekte tijdens zijn onderzoek over de hele wereld , zoals couscous, zuurdesem brood, kruiden, fruit en sauzen met mysterieuze namen.

Ze worden nog steeds gedreven door nieuwsgierigheid.Roberto en Andriana Forentini erfden Vittorio's nieuwsgierigheid naar eten, vulden die aan met hun inzicht in trends en breidden het assortiment uit met de eerste gezonde en macrobiotische producten.

In 2002 werd het Fiorentini-assortiment gelanceerd, gericht op broodvervangers met zorgvuldige aandacht voor elk gerelateerd aspect, een glutenvrije, veganistische en biologische benadering omarmend met eenvoudige producten van hoge kwaliteit die zeer gezond zijn, maar toch plezierig.

Zo begon het verhaal van crackers, snacks en nog veel meer, waardoor ze er trots op zijn om tot de toonaangevende bedrijven in Europa te behoren op het gebied van kwaliteit en productie.

Het eerste zaadje dat ontkiemde tot het bedrijf die Fiorentini nu is, werd geplant door Leonildo.
Samen met hun ouders vormen de gezusters Fiorentini nu de vierde generatie van dit mooi bedrijf.

Natuurlijk zijn ze nu een modern en vooruitstrevend bedrijf, maar het geheim van succes is altijd hetzelfde: goede, met liefde gemaakte producten maken. We zetten onze naam erop.

Klik hier om de volledige catalogus van Fiorentini te bekijken

1 van 5