Locatie

Orta Nova, een gemeente in de Italiaanse provincie Foggia (regio Apulië).

De passie van smaak voor jou…

Cirillo Group SpA, gevestigd in Orta Nova (Foggia), in Zuid-Italië (in Apulië), kan bogen op een lange traditie in de verwerking, conservering en verpakking van olijven, groenten en andere ingeblikte producten die het in meer dan 45 landen distribueert onder "Bella Contadina" merk; waardoor Made in Italy zijn kracht is.

Het is gespecialiseerd in olijven, artisjokken, zongedroogde tomaten, aubergines, paprika's, gevulde paprika's, lampascioni, sauzen, pesto’s enz,…
Elke verwerkingsfase wordt met de grootst mogelijke toewijding en traditie uitgevoerd.

Jaar na jaar zorgt de ervaring en passie ervoor dat La Bella Contadina steeds ambitieuzere doelen stellen.
Ze kennen de beste tradities van de landelijke keuken perfect, omdat ze enorm houden van koken en van hun land, Apulië.
De regio Apulië onderscheidt zich wereldwijd vanwege zijn culinaire kunst en vanwege de onvergelijkbare kwaliteit van zijn voedingsproducten.

Dag na dag streven ze er altijd naar om de uitmuntendheid van hun producten te bereiken door voor alle details te zorgen. Elke fase van de verwerking wordt immers steeds met de grootst mogelijke toewijding uitgevoerd.
Om deze redenen geeft elke lunch, elk diner, elke tafel met de producten van “BELLA CONTADINA” de ware smaak van hun eeuwenoude culinaire cultuur.

Klik hier om de volledige catalogus van La Bella Contadina te bekijken

Certificeringen en onderscheidingen
De hoge kwaliteitsnormen van hun producten worden bewezen door de belangrijke certificeringen die door de jaren heen zijn verkregen.

Het merk Bella Contadina kan met trots de internationale certificering IFS (International Featured Standard) tonen, die wordt toegekend aan bedrijven die voedsel bulken en/of verwerken.

Bovendien ontving het bedrijf de internationaal prestigieuze BRC Food-certificering, die aanwezig is in 100 landen over de hele wereld. Na het verkrijgen van alle FDA-vergunningen om naar Amerika te exporteren, zijn ze er trots op dat ze door de Russische autoriteiten op de Prodexpo 2018 – een van de belangrijkste Moskovieten-evenementen – een gouden medaille hebben gekregen voor de voortreffelijkheid en kwaliteit van hun producten.

Om steeds beter tegemoet te komen aan de behoeften van al hun partners, hebben ze ook officieel de BIO-wereld omarmd.

Klik hier om de volledige catalogus van La Bella Contadina te bekijken

1 van 5
1 van 3