Locatie

Turijn is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië. Ze ligt ten zuidwesten van Milaan en ten noordwesten van Savona en is de hoofdstad van de regio Piëmonte en de provincie Turijn.

Over Lavazza

Het begon allemaal toen Luigi Lavazza in 1895 de eerste Lavazza-winkel aan de Via San Tommaso in Turijn opende. We zien hem voor ons, omringd door zakken koffie van verschillende oorsprong die hij gebruikte om de blends te maken.

Een passie voor uitmuntendheid die van elk kopje een onvergetelijke ervaring maakt.

De Lavazza-koffie die we vandaag drinken, is het resultaat van zijn idee: koffie uit verschillende delen van de wereld combineren om aan alle soorten smaken te voldoen. Honderdtwintig jaar geschiedenis: een onvergetelijk moment van ontroering, het overkomen van obstakels en belangrijke veranderingen, en een sprong vooruit naar de toekomst.

Luigi Lavazza was een man met veel initiatief, inventiviteit en passie voor zijn werk. Hij ontdekte de verschillende oorsprongen en kenmerken van de plant, de koffie, en bestudeerde de kunst van het blenden om aan de smaak van zijn klanten te kunnen voldoen. Op deze manier zijn de blends geboren.

Van klein ambachtelijk bedrijf tot industriële gigant en een van 's werelds toonaangevende koffiebranders. De geschiedenis van de Lavazza Group is er een van een grote passie voor kwaliteitskoffie, gekoppeld aan een ondernemingsgeest die wordt bepaald door innovatie en verantwoordelijkheidsgevoel.

DE WAARDEN VAN LAVAZZA:

AUTHENTICITEIT
We zijn trouw aan ons verleden en aan onszelf 
We zijn oprecht omdat we de vrijheid om onszelf te zijn, de vrijheid om onze ideeën te uiten, koesteren. 
We respecteren de mening van anderen in de hele Groep. 
We zijn trots op onze roots en geloven in de toekomst waar we samen aan werken.

PASSIE VOOR UITMUNTENDHEID
We geloven dat zelfs uitmuntendheid kan worden verbeterd 
We zijn gepassioneerd over onze producten en diensten en we zorgen altijd voor een onberispelijke kwaliteit, wat onze rol ook is. 
We brengen toewijding in alles wat we doen, waardoor we alle verwachtingen kunnen overtreffen. 
We streven er altijd naar om uitzonderlijke ervaringen te creëren voor onze klanten, consumenten en voor alle mensen: voor ons hebben mensen de hoogste prioriteit.

INVENTIVITEIT
We blijven streven naar meer 
We richten ons op de toekomst en leren van onze fouten om een ​​betere toekomst te creëren. 
We zijn flexibel en in staat om ons aan te passen en benaderen nieuwe situaties met een open en ontvankelijke geest. 
We passen onze geest van initiatief toe om problemen te overwinnen, we zijn moedig en gedurfd, we denken groot en we geven nooit op.

1 van 3
1 van 4