SCUPPOZ

SCUPPOZ

🎁🎁🎁 SCUPPOZ 🎁🎁🎁

SCUPPOZ produceert sinds 1982 likeuren, met respect voor de natuur en de gemeenschap. Hun doel is om het vakmanschap en de hoogwaardige producten van de regio Abruzzen over de hele wereld bekend te maken. 

Scuppoz is een populair woord, geboren in Valle Castellana in Abruzzo, en wordt gebruikt om het "knallende glazen" aan te duiden als een uitnodiging om te proosten en te vieren.

In de loop van de tijd is dit dialectwoord dat onder de mensen in onbruik is geraakt, gepasseerd om de producten en de familie aan te duiden die momenteel achter dit merk zitten.

Het eerste kinderproduct van dit bedrijf is de beroemde AMARO SCUPPOZ. De eigenaardigheid van deze likeur, nog steeds, is het etiket dat met de hand is getekend door professor Marco Tullio, met op de achtergrond het Della Laga-gebergte en de Abruzzese herder.

Beginnend met de Amaro Scuppoz zijn er veel likeuren en infusies getest, van limoncelli tot gearomatiseerde grappa's.

Het bedrijf Scuppoz onderscheidt zich door de passie voor hun werk, de liefde voor schoonheid, respect voor anderen en het milieu, de continue zoektocht naar kostbare en natuurlijke materialen en de constante studie voor de optimale productie van de producten, vormen de basis van hun filosofie. 

Scuppoz is een merk met een sterke identiteit, een bedrijf doorgegeven van vader op zoon, waardoor dit woord een symbool is geworden van vakmanschap en traditie van een veelzijdige regio: Abruzzen.

Een uniek cadeau geven…? Bestel ze nu op : https://vino-cibo.com/pages/scuppoz

“VINO & CIBO” Authentieke Italiaanse relatiegeschenken en delicatessen voor B2B en B2C.

Benieuwd wat het team van Vino & Cibo voor u in petto heeft?

Kijk op de website www.vino-cibo.com of nog beter bel ons voor een afspraak en bezoek onze showroom Liv'in Room 121, te Antwerpen.

Contacteer ons :
info@vino.cibo.com
www.vino-cibo.com

 
#Scuppoz #Liquors
#Traditional #Handmade
#Italian #Wines #Food
#vino_cibo_italia
#Liv'inRoom121 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.